Jdi na obsah Jdi na menu
 


VZKAZY A POZVÁNKY

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Příprava obedience

Andrea J., 10. 6. 2016 8:08

Dobrý den.Našla jsem Vaše stránky a měla bych dotaz?Jako divák jsem Vás viděla na závodech obedience a je radost koukat na to jak pro Vás pejsek pracuje.Rádi bychom s obediencí také začali ,ale není tady v okolí nikdo kdo by trénoval.Bylo by možné si zaplatit přípravu u Vás?Byla bych moc vděčná.Mám 8měsíční BOM.Děkuji Andrea Jansová

Re: Příprava obedience

Lucka, 10. 6. 2016 13:35

Dobrý den .Předem děkuji za pochvalu práce s mým pejskem.Od září bude vypsán kurz Začátky obedience . Kurz bude vhodný pro začátečníky a mírně pokročilé .. Troufám si zatím na přípravu pro OBZ a OB1.Každopádně na vyšší stupně stále sbírám zkušenosti , takže co není - může být . Tréninky budou probíhat venku i v hale .Více najdete během července na těchto stránkách .
Budu se těšit Lucka

Dotaz na členství

Alena + Dasire, 10. 5. 2016 12:15

Dobrý den.Předem Vám chci říct ,že jsem moc ráda,že i Valašské Meziříčí bude mít svůj cvičák.Sdílím názor ,že máte super plány a spoustu nápadů pro veřejnost.Už se teším na výcvikovou procházku :) A moc díky za pejsky z útulku,teď mají vetší šanci na adopci,když jim někde zdarma poradí.To už se moc nevidí.Ráda bych se stala členem a klidně již nyní pomáhala.Je to možné,nebo musím čekat do září ?Děkuji za odpověď .

Re: Dotaz na členství

Lucka, 10. 5. 2016 13:33

Dobrý den.Mockrát děkuji za Vaše slova .Určitě se budeme i nadále snažit zde kynologii trošku více rozvinout. Určitě nemusíte čekat do září, budeme rádi za každou ,,ruku k dílu ,, a moc rádi mezi sebe přivítáme nové členy :) Září je oficiální termín,kdy by mělo být zázemí úplně hotovo,každopádně již během letních práznin budou v akcích vypsány výcvikové dny apod. Budeme se na Vás těšit a připomeňte se na procházce :)
S pozdravem ZKO Valašské Meziříčí